Sova zzzzzzzzzz

Nu ska jag gå och sova och drömma om Gorby för han är inte hemma han är i kiruna med husse,  jag har varit på jägarskola i kväll och sedan har jag fyllt i jultidningsbeställningen i sista minuten som vanligt, så därför blev det lite sent.
Puss sov gott !!

Gnaga ben är gott


Sova är skönt zzzzzzzzzzz

 Sova i husse famn är mysigt

Promenad

 En av våra  första härliga promenader i skogen men han, syns knappt , ska skaffa en väst åt honom.

Den vackra hunden blev våran

 Han heter Gorby och han är fem månader han kom upp till oss med flygplan fredag den 14/11 och han är världens underbaraste hund.

Vacker hund

 Hittade en fin bild på en engelsk setter en sån vill vi ha. :)

Liten börjar bli stor

 Här ser man att Zita börjar bli stor hon är nu nio månader.

Trötta hundar

 Efter en helg i en jaktkoja är det skönt att slappa i en varm och skön soffa hemma hos oss, medan husse är och delar upp älgköttet. ( Det är min svärfar som äger Zita och Zorro)

Älgjakt

 När man är på älgjakt kan bli lite frusen och trött och hungrig. Barnen somnade i bilen,min man blev frusen om fötterna och jag blev hungrig och ingenting hade hänt på två timmar,då plötsligt kliver ko och kalv upp på vägen och min man sköt iväg ett skott barnen kom utspringande ur bilen alldeles yrvakna och fråga vad som hände, jag slängde korven och glömde hålla för öronen då jag lagt ifrån mig hörselkåporna med följd av att jag fick lite ont i örat.

Zita

 Lite morgon trött norrbottens spets

Zorro

 Först måste hundarna rastas dom får idag stanna hemma då det är jakt på älg och inte fågel.

Älgjaktsmorgon

 Klockan är sex på morgon och ljusen brinner i jaktkojan och vi är redo för en dag med jakt på älg.

Firat hallowen

 Några roliga saker har vi också gjort under vår resa med Rocko. Hejdå Rocko

Haft tratt


Mysstund


Han har spanat efter fåglar


ROCKO

 Jaha nu har Rocko varit och farit från oss, det är en jättebehaglig hund ,otroligt snäll och gosig, han varit jätte snäll med tjejerna och han är jätte lydig men det har inte varit någon lätt resa dessa 10 dagar i vårat liv känslorna har svallat upp och ner, första frågan var ska vi skaffa hund?,  är det rätt för oss?, och den frågan fick jag hjälp med från kennelklubben som fött upp han, stort tack till Anders och Kicki i Kiruna. Men sedan fick vi besöka djursjukhuset med honom för att han blivit biten av en hund hemma hos sina riktiga ägare och han fick en varböld som svällde upp under halsen så då blev det inopererat ett drän och han fick ha tratt.Sedan skulle jag ta med honom till en tjej som flickorna rider hos och han skulle få nosa på deras lilla hund och då bet han den.Så nu har vi idag skickat hem honom till sina ägare och vi får fortsätta vårt liv utan hund.Och vi får nu ta reda på fakta om en engelsk setter är det rätta för oss och om vi kanske ska skaffa en valp istället. Tack till Fredrik och Bea Rockos ägare som varit så tålmodiga med oss och tack en än en gång till Anders och Kicki i Kiruna som vi kunnat ställa alla frågor till.TACK till Rocko du har fått en plats i våra hjärtan, hoppas du får det bra.Puss

RSS 2.0