Höstdekoration

 På hösten måste man så klart ha lite höstdekoration på bron

Hösten

 Var tvungen att ta en bild på vår vackra lönn.

På väg hem

 Då var vi på väg hem på en helt underbart vacker söndag.Hej då fjällen vi ses en annan gång och då tar vi med barnen.

Resultat

 Jakten gav resultat.

Korpsåive

 Här är vi på väg upp på fjället korpsåive det var lite brant men helt underbara färger.

Renhorn

 Ett renhorn hittade jag som jag tog hem till tjejerna när dom såg den här bilden trodde dom att det var blod som låg runt omkring men det är det ju inte.

Växter

 Det finns många vackra växter i fjällen i olika färger.

Lördag

 Klockan är sju på morgon och vi är på väg upp på fjället för att jaga ripa.

Lördag

 Klockan är sju på morgon och vi är på väg upp på fjället för att jaga ripa.

Framme i rätt tid

 Vi kom fram  precis innan det blev mörkt Det är en helg sen vi var dit upp det glömde jag tala om, har bara inte hunnit blogga. det har varit allt möjligt på kvällarna både föräldrarmöte och äventyrskvällar med barnens skola.

Fjällen

  Fjällen here we come. Här är vi på väg upp från vägen till stugan i Tjappis det är en promenad på några kilometer.

Nu är det packat

 Jaha nuär allt packat för imorgon och ledigt har jag fått från kl. ett tack vare min snälla chef som också älskar att vara i fjällen Men min äldsta dotter är inte så glad att mamma och pappa far iväg så man känner sig lite hemsk men man måste ta sig barnfritid ibland och vi ska ta med barnen nästa gång. Men den här gången måste vi gå fort upp innan det blir mörkt det är 6 km och vi går ca 3 km i timmen och nu får vi hoppas att vi inte möter någon nalle. Jag kommer snart hem med underbara bilder.Kram på er alla som vill läsa.

Nu packar jag imorgon

 Imorgon packar jag ner min kåsa för på fredag dra vi till fjällen igen till Tjappisåive den här gången får våra karlar följa med.

Jag behöver råd!!!

 Jag är ju inget bra på det här med inredning men jag vill kunna och jag tycker det är kul men nu undrar jag om detta  passar ihop.Är det någon som kan ge mig råd då blir jag glad.

Helheten

 Ville bara visa hur jag menade med att jag ville ha högre blommor.

Bättre

 Det blev väl bra, matchar dessutom fint till kaffe och the burkarna sedan måste jag bara få tala om vad detta kostade jag säger bara fynd, krukan kostade 10 kr hade kostat 98kr cultljusstakarna kostade 20 kr styck hade kostat 85kr styck och den lilla blommiga kostade 10kr hade kostat 39kr sedan kvistarna i krukan kostade 10kr styck det är fyra stycken alltså allt kostade 100kr.

Nytt

 Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha något nytt på köksbänken för detta är så lågt jag vill ha någonting högre eftersom vi inte har några överskåpar men idag var jag på min favvobutik här i byn.

Kvällsfika

 Jag fotade mitt också mamma sa min tioåring man ser hur hon försöker dekorera undra var hon har fått det ifrån nu tänker man så här vad har jag gett mig in i det här med bloggande .....................

Barn gör inte som man säger dom gör som man gör

 När jag kom hem igår kväll säger min tioåriga dotter jag har fotat syrrans kvällsfika så du kan lägga ut det på din blogg kul va.

Frukt

 Ja eftersom vi nu är lite förkylda så får vi försöka kurera oss med vitaminer.  När jag var och handlade hade dom fått in dom goda mandarinerna som man bruka äta kring jul sedan passade jag på att ta in äpplen från vårat äppelträd (det är dom gröna) så nu ligger jag och lilla gumman i sängen och äter frukt och ser film och försöker bli friska.

Dekorerat gips

 Jaha då var vi hemma igen nu har stor tjejen blivit lite förkyld huvudvärk och ont i halsen och det har jag med men då passade vi på att fota armen hur den ser ut nu. På torsdag så är det bara två veckor kvar tills vi får ta bort gipset.

Måndagsbak

 Äntligen kunde jag ha en tidig dag ! skönt !!! så då önskade flickorna att vi skulle baka deras favoritkakor lyxmuffins det är som små mini kladdkakor, om det är någon som vill ha receptet kan jag lägga ut det senare, vi ska nämligen till svärmor och sätta upp lite lampor i hennes nya kök tar med mig kameran så kan jag ta några bilder.

Fredagsdukning

 Så då pasade jag på att duka med sakerna jag fått                 Tack än en gång.

Tack mamma

 På fredag em. kom min man hem med dessa,min mamma hade varit på rea,och sen hade hon hade varit förbi på min mans jobb och lämnat dessa. TACK mamma.

Kvällsmys

 Nu ska jag läsa min nya tidning och äta en magnum mini med tända ljus brevid.

Ett kuddfynd blev det också

 Ja sen hittade jag ju också ett par bruna kudda för 25 kronor styck det var lite kul.

Aj aj ont i armen

 Ja så här ser det ut med gipsad arm

Älskar dig

 Nu var det ett tag sen jag var in och blogga men det har hänt en del, onsdag den tredje ramlade min stora tjej av en häst på sin ridlektion och bröt armen så nu sitter hon med gips här hemma och på kvällen samma dag som vi varit och gipsa armen så var jag till allehanda och skulle fylla på mitt och grannens bord som vi hyrt och då fyndade jag denna fina skål för tio kronor som jag fyllde med lite gosaker som min gumma fick när jag kom hem hon blev väldigt glad.

Trötta fötter

 Trötta fötter mår bra vid en go brasa.

Pietsaure

 Pietsaure sameby ligger vid pietsaure sjön

Fikapaus

 Renkött smakar gott på fjället.

Ravinen

 På väg till Ravinen

Fjället

 Underbart

Snart framme

 Det är sjukt vackert här.

Båten

 Båten anlände till bryggan kl.tolv som ska ta oss över Langas till Salto

Bilder från Salto

 Vi började med att fira ankomsten med skumpa.

RSS 2.0