MIDSOMMARHELGEN



I helgen hade vi förmånen att följa med våra vänner upp till fjällen, där har vi har sovit i tält i tre dagar vi har promenerat 2,4 mil sammanlagt, vi har fiskat, ätit gott, badat bastu och vilat och myst.

Tältplatsen


Härlig morgonutsikt


Fjällblommor

 Lite blommor blev det att fota också

Finns det något vackrare!!


Vackert !!


Underbart


Tältet


Vacker utsikt från tältplatsen


Fiske


Snö låg det kvar på sina ställen


En glad tjej

 Hon fick kämpa längst av alla innan den efterlängtade fisken högg.

Hemma i Tjappis

 Då var det sista dagen. Det här är en av det fina gamla stugorna som står på gården.

Paul Nicklen


Har hittat en underbar fotograf som heter Paul Nicklen han jobbar åt National Geographic. Det var han som hade spelat in filmen jag lagt in. Detta var en ganska vintrig bild men ack så fin.

Underbar film

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Zxa6P73Awcg&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Zxa6P73Awcg&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Börje Salming

 För en tid sen var Börje salming med i Ica tidningen och då såg jag att han hade tennarmband och det tycker jag var så snyggt så jag var bara tvungen att köpa ett själv och sen blev det två. Visst kan ni väl hålla med om att det är riktigt snyggt på en mans breda armar men det är även snyggt på en tjejs smala armar för jag har en bekant som har flera stycken och det är så fiiint Ha en bra dag !!

Sommar


Nu vill jag ha lite mer sol och värme, det skulle vara skönt !!

Spanar över vattnet


Landet


Planterat lite


Längtar


Snart drar vi till fjällen


Gorbys bror Giron

 Har nu fått kontakt med Girons matte Marielle så här kan ni se Gorbys bror, inte så lik varandra, men Gorby är mer lik sin mamma Ida och Giron är mer lik sin pappa Dingo.

Gorby

 Igår var det min födelsedag så då försökte göra saker som jag tycker om att göra jag började med en skogspromenad med kameran i högsta hugg sedan tog jag några bilder hemma i trädgården. Sedan for jag och träna Gorby tillsammans med några andra hundförare.

Busiga valpen Trine

 Med en pinne i munnen mot nya äventyr.

Trine


Rudi


Bubbe


Min födelsedagsblomma

 Min "coach" har köpt en ny Kamera och har tagit en del fina blombilder så nu var jag så klart tvungen att prova jag med och det blev faktiskt riktigt bra !!

Närbild


Aurikler


Mitt vackra äppelträd


Skogen


Skvattram


Skogstjärna


Ny dummies

 Igår kväll gick jag och F ut och tränade lite apport med den nya dummien som Gorby fick igår och det gick bra!! vi passade även på att träna lite revieringsträning på ängen. 

Orange dummies in


På väg in med apporten


På väg ut till apporten


Revieringsträning


Svanisträsk

 På lördag kväll for vi ut till Svanisträsk med hopp om att kanske se någon nalle men det såg vi inte, men annat fint såg vi.

En sjö


Hjortron blomma


Naturlig klädhängare utanför bastun


Stenen visar vägen


Stor kåtan


Kvällen avslutades i natten

 Vi avslutade lördagskvällen med lite korvgrillning och fiske men ingen fisk blev det men man kan se ut på vattnet hur det vakar så fiskar fanns det. 

SNFK klubbdag

 Idag har vi varit på SNFK:s klubbdag där blev vi bjudna på korv och fika samt att det hölls en lite dressyrtävling som innehöll slalom med lös hund, lämna för inkallning och en liten apportövning, det var en bra träning för alla hundar och inte det lättaste heller !! sedan gick vi även en lite tipsrunda !! Vädret var väldigt växlande med både regn, hagel och sol och även blåst !!

Starten

 Här startar jag och Gorby dressyrtävlingen

Setterstart


Snabb start


Pointerstart


Kontakt med husse


Sen skulle man springa slalom


Stanna


Väntar .....


Apport


På sök efter apporten


På väg in med apporten


Och till sist avlämning av apporten


Det blommar i min trädgård

 Dessa fina aurikler blommar bara nu på försommaren

Trädgårdslandet


Underbart


Vackert


Äppelträdet i sin fulla prakt


RSS 2.0