Ljuset värmer i mörkret


Och blockljus


Vad vore livet utan värmeljus


Nu är glada julen slut



Nu är julafton och alla juldagar förbi, har jobbat idag och jobbar även imorgon men sen är jag ledig sju dagar till härligt. Åker imorgon upp till jaktkojan för att fira in det nya året iförd i bara långkalsonger det blir helt underbart !!

Årets julgran

 GOD JUL PÅ ALLA UTE I VÄRLDEN TA HAND OM VARANDRA GE MYCKET KÄRLEK DET BEHÖVER VI ALLA.

GOD JUL

 Dessa söta förpackningar ska jag ge till mina gulliga kollegor imorgon och tacka för den tid jag fått jobba med dom, (får tyvärr inte jobba vidare med dom), och önska dom en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

Juldagens outfit

 Jaha nu har man varit och handlat kläder till juldagen och hur kul är det INTE kul jag hatar att handla kläder för att när jag är och handlar är det skitkul och jag tycker att det här blir fint ,men sedan när man kommer hem och börjar prova vad händer då jo då börjar man tänka att var det här verkligen fint ser man ut som en tant vilket man i och för sig snart är eller ser man ut som en tönt ja det är bara att välja. Men jag vill tacka min underbara vännina (som alltid har så snygga tuffa kläder när vi ska gå ut )att hon följde med mig och hjälpte mig och jag hoppas att hon sa vad hon tyckte. Puss på henne

Mer snö

 Det här härliga trädet blev en koja för barnen

SNÖ

 Snöat har det också gjort, det här är trädet som jag tagit bild på tidigare på hösten.

Bloggtajm

 Nu var det länge sedan jag bloggade så nu är det dags. Brolle har varit i vår stad och våran äldsta dotter har sjungit med i barnkören det var häftigt, dom fick träffa Brolle och Elin Lantto på genrepet gissa om dom var lyriska. Sedan var också konserten otroligt bra också.

Bilbur

 Nu har jag fått en bilbur så nu mår jag inte illa när jag åker bil.

God jul

 Matte är inte snäll med mig. Det är inte kul med tomteluva.

Snö är kul

 Det är kul att leka och hoppa i snön och klättra upp på stenar

Reflexväst måste man ha

 Nu har våran pojke fått en reflexväst så han syns i mörkret och i skogen för han är lite svår att se när han är vit  och det är vitt av snö överallt.

Vårat kök

 På begäran av bekanta lägger jag nu ut bilder på vårat kök tråkigt nog har jag inga bilder på hur det såg ut förrut.

RSS 2.0