Hemma igen

 Nu har jag kommit hem från Salto det har varit helt underbart ,så otroligt vackert det var, och vilken mat, träningsvärk har jag men det är det värt ,jag orkar inte lägga in bilder nu men det gör jag senare ,nu ska jag gå och visa familjen bilderna på tv och berätta. Och vad jag har längtat efter dom men nu är jag hemma och kan pussa på dom.

 Vi ska vara glad att vi har en så vacker natur i sverige och sen gör det ju ingenting att man bara bor 5 timmar därifrån.

Salto

Imorgon åker jag och två vänninor till saltoloukta fjällstation och fjällvandrar hoppas jag får några fina bilder så jag kan lägga ut på bloggen och sen hoppas jag på bra väder och en underbar helg.

Snyggt tycker jag

 Jaha då har man inte kunnat hålla sig från att gå på rea  var in på min favorit affär  igår här i mitt lilla samhälle kallat trägårn'  dom hade halva priset på allt !!!!!!!!!!! hittade då dessa (behövde faktiskt en ny kaffe burk ) så jag fick två för hundra kronor, en för kaffe och en för the.Passar fint i vårt nya kök. Åh tänk om man hade gjort som många gör i andra bloggar att dom tar före och efter bilder när dom gör om hemma vi har just gjort om vårat kök men inte tagit några bilder på ombyggnationen men vi har bilder på hur det såg ut innan, för vi sålde köket på blocket. Men jag ska snart måla om en spalje och tapetsera om sovrummet så då ska jag ta före och efter bilder. P.s jag var faktiskt på rea idag också på interport så då hittade jag en pike tröja och en kollegetröja för halva reapriset, jag var där för jag skulle köpa en jacka till min lilla tjej. Ha det bra.

Fynd igen

 Jaha då var det skolstart och vi upptäckte att F (min äldsta dotter 10 år )behövde skor så vi tog en tripp in till stan och for på intersport när vi åker in så pratar hon om att hon vill ha DC skor eller Etnies skor och det är inte första gången heller hon pratar om det men jag har sagt att det tycker jag är för dyrt att betala mellan 800 och 1000 kronor för ett par skor som man växer ut på en termin. Men då har man lite tur ibland, dom hade rea på ett antal sådana skor så vi hittade ett par Etnies för 450 kronor härligt jobbat!!!!!!!!!!! dom hade kostat 900 kronor

Men ett problem har jag jag har inte lärt mig hur jag vrider en stående bild men ni får väl vrida huvudet om ni vill se!♥

Fynd

 Var på coop och handlade då hittade jag dessa fynd ljusfaten kostade fem kronor styck och varje servett paket kostade sex kronor styck Det är kul när man fyndar!!!!

Kamerainlägg

Nu måste jag lära mig hur man lägger in bilder men snart kommer min man hem så då ska vi ta tag i detta

Blommans helhet

 Fortfarande utan namn

En blomma utan namn

 
Finns det någon som kan hjälpa mig och säja vad detta är för en blomma den har följt med när jag fick perenner av en granne. Den är iallafall väldigt vacker.

Åkerbär

 
Detta är de fantastikt goda norrbottniska bären som mina barn plockade på en ö i skärgården i juli

Några förslag på header?

Jag sitter här och funderar på hur designen ska göras, framförallt headern. Jag tänkte mig någonting stilrent men även så att man känner sig välkommer, så att det blir mysig på någon sätt. Förslag? Säg gärna till!

Hösten

 

Nu är snart hösten här och det blir mörkare och kallare och då kan man tända ljus och krypa under en skön filt med en varm kopp te och titta på en film tillsammans med den man älskar. Underbart !!!!

Testar lägga in vacker bild


kollar runt

Min blogg är under byggnation har kollat runt på andras sen måste jag lära mig lägga in bilder


Nu är jag glad

Nu har min gulliga svägerskas dotter Josefine fixat en blogg till mig

RSS 2.0